SaveYarn logo

Om oss

Sist oppdatert: 30. juni 2023

SaveYarn er en norsk garndelingsplattform. Gjennom tilgjengeliggjøring av garn fra private husholdninger vil SaveYarn bidra på flere områder. Bedre mental helse, bedre personlig økonomi, bedre utnyttelse av allerede produsert garn som gir et mer bærekraftig samfunn. Vi gleder oss til å se summen av alle garn fra de mange hjem. Det er mange garnnøster der ute som må reddes.

Grønne blader

Hver dag skapes og produseres det kvalitetsklær og produkter av ulike typer garn. For mange er selve prosessen like viktig som sluttresultatet. Strikking bidrar til god mental helse og velvære. Den fremmer kreativiteten hos den enkelte og gir unike produkter som varer lenge.

Mange strikkere har garnrester som samler seg opp og som havner i garnkurven eller bortglemt i en skuff. Samtidig er det strikkere rundt i de tusen hjem som kanskje leter etter akkurat det garnet fra det spesifikke fargepartiet.

Vi i SaveYarn ønsker å gjøre de private garnkurvene tilgjengelig for andre strikkere, slik at man lettere kan selge det man ikke bruker og kjøpe det som ligger ubrukt hos andre. Dette er god økonomi for den enkelte strikker, både den som kjøper brukt til en god pris og de som får solgt unna det som ligger og tar plass. For hvert nøste som kommer til nytte spares miljøet for ytterligere belastning.

Garnkurv

Hilsen oss i,

SaveYarn logo