SaveYarn logo

Hjem

Aktuelt

Verdens største garnkurv

Verdens største garnkurv

SaveYarn sin logo

04. MARCH 2024
Skrevet av:SaveYarn

SaveYarn er en norsk garndelingsplattform. Gjennom tilgjengeliggjøring av garn fra private husholdninger vil SaveYarn bidra på flere områder. Bedre mental helse, bedre personlig økonomi, bedre utnyttelse av allerede produsert garn som gir et mer bærekraftig samfunn.

Vi gleder oss til å se summen av alle garn fra de mange hjem. Det er mange garnnøster der ute som må reddes. Bare etter noen få uker er 6727 gram garn blitt reddet gjennom plattformen.

Antall gram reddet i SaveYarn

Hver dag skapes og produseres det kvalitetsklær og produkter av ulike typer garn. For mange er selve prosessen like viktig som sluttresultatet. Strikking bidrar til god mental helse og velvære. Den fremmer kreativiteten hos den enkelte og gir unike produkter som varer lenge.

Mange strikkere har garnrester som samler seg opp og som havner i garnkurven eller bortglemt i en skuff. Samtidig er det strikkere rundt i de tusen hjem som kanskje leter etter akkurat det garnet fra det spesifikke fargepartiet.

SaveYarn ønsker å gjøre de private garnkurvene tilgjengelig for andre strikkere, slik at man lettere kan selge det man ikke bruker og kjøpe det som ligger ubrukt hos andre. Dette er god økonomi for den enkelte strikker, både den som kjøper brukt til en god pris og de som får solgt unna det som ligger og tar plass. For hvert nøste som kommer til nytte spares miljøet for ytterligere belastning.

Superenkelt søkefelt

Bilde av søkefelt på forsiden på saveyarn.no

Gjennom detaljer du som selger legger inn vil man kunne gjøre gode søk, enten på sted, farge, partinummer, leverandør eller type garn.

Lurt å tenke på når du tar bilde

Når du er klar for å legge ut dine nøster i garnkurven er det lurt å tenke over uttrykket på produktet ditt.

  • Bruk en ren og enkel bakgrunn
  • Første bilde er hovedbilde
  • Ha produktet i fokus - gjerne flere bilder i ulike vinkler
  • Ta bilder i naturlig lys
  • Unngå filter
  • Bruk egne bilder
  • Vær kreativ og lag et miljø rundt produktet
  • Legg inn inspirasjonsbilder til hva som kan skapes

Bilder av flere garn

Husk å:

  • Ikke beskjær bildet, oppløsningen vil endre seg.
  • Ikke bruk blitz på kamera.
Stemningsbilde av garn

Kommunikasjon mellom kjøper og selger

Når du har fått en salgshenvendelse får du e-postvarsling. Trykk deg inn og kommuniser med kjøper eller selger direkte på handelen. Bli enig om hvilken fraktleverandør som dere vil benytte i forsendelsen. Selger oppdaterer fraktprisen på garnet. Del telefonnummer for betaling og adresse for forsendelse i chatten dere imellom.

Del ut stjerner

Bilde av grensesnitt for å gi anmeldelser


Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger. Etter at garnet er sendt vil kjøper kunne gi en anmeldelse av kjøpet og tildele stjerner. Disse stjernene fremkommer på selgers profil.